Kleurplaten van Utrecht: een kleurboek vol weetjes

In de lente van 2020 tekende en schreef ik een informatief kleurboek over Utrecht. In het boek staan 16 bijzondere plekken in en rond de stad. En anders dan bij andere kleurboeken voor volwassenen krijg je naast de kleurplaten ook nog veel informatie en tips.

Kleurplaten van Utrecht
Fort bij Rijnauwen

Het boek telt 36 bladzijde waarvan 16 bladzijden met een kleurplaat en 16 bladzijden met historische informatie, weetjes en tips. Het tekenen kostte mij zo’n twee tot drie uur per kleurplaat. Het inkleuren ervan duurt zeker zo lang als je het echt zorgvuldig doet. Dus kortom je hebt uren kleurplezier als je alle platen wilt inkleuren. En ondertussen heb je Utrecht ook een stuk beter leren kennen. Je kunt ervoor kiezen om ze zo natuurgetrouw mogelijk in te kleuren of je kunt jouw fantasie haar gang laten gaan. Het lijkt me leuk om jullie creaties terug te zien op Instragram of Facebook met als hashtag #kleurplatenvanutrecht

Kleurplaten van Utrecht

 

Inmiddels bestaat mijn boek al 2,5 jaar en zijn er meer dan 1300 exemplaren verkocht. Graag wil ik de laatste 200 boeken ook nog verkopen om zo langzaam afscheid te kunnen nemen van de lastige periode die ik (en velen anderen) achter de rug heb(ben).

Het was leuk om te merken dat zoveel mensen mijn initiatief waardeerden en het ook werd opgepakt door verschillende media.

Koop nu jouw exemplaar!

Je kunt mijn boek kopen bij:

  • &Meer, Amsterdamse straatweg