Stadswandelingen Utrecht
Bekijk Utrecht met een stadsgids
Aanbod stadswandelingen

Bedrijfsuitje in Utrecht

Kom met collega’s samen voor een bedrijfsuitje in Utrecht. Door de centrale ligging is het een goede locatie. Noord of zuid, Utrecht is altijd goed bereikbaar. Tijdens jouw bedrijfsuitje in Utrecht kun je allerlei mooie plekken ontdekken.

Wandeling met collega’s in Utrecht

Wat is leuker dan Utrecht met jouw collega’s te voet te verkennen? Het historische centrum bevat vele mooie bezienswaardigheden die je met fiets zomaar zou missen. Speciaal voor bedrijfsuitjes biedt Stadswandelingen Utrecht wandelroutes op maat aan. Ontdek je graag actief de geschiedenis van Utrecht? Of ben je juist nieuwsgierig naar de vele hofjes en die Utrecht rijk is? Onze wandelingen passen wij aan op de wensen en interesses van jouw collega’s.

Vaar door de grachten tijdens jouw bedrijfsuitje in Utrecht

Bedrijfsuitje in UtrechtNa de vele indrukken die je op hebt gedaan tijdens de wandeling in het historische stadscentrum van Utrecht is er nog tijd over voor een volgende activiteit. Ga bijvoorbeeld met jouw collega’s het water op en vaar door de grachten van Utrecht. Neem hiervoor bijvoorbeeld een fluisterboot. En kom je naar Utrecht met échte avonturiers? Dan ga je natuurlijk SUPPEN! Dit is een nieuwe watersport waarbij je op een paddle board staat en jezelf als het ware vooruit ‘roeit’. Wie van jouw collega’s blijft het langst op een Stand Up Paddle board staan? Voor meer informatie over vaarmogelijkheden door de Utrechtse grachten kijk je op deze pagina.

Ben jij overtuigd jouw bedrijfsuitje in Utrecht te organiseren? Ben je benieuwd naar onze wandelroutes of kun je nog wat leuke tips gebruiken? Neem dan zeker contact met ons op, want wij helpen je graag om een gezellig bedrijfsuitje mogelijk te maken.


Enthousiast geworden?

Reserveer nu!