Bedrijfsuitje in Utrecht

Kom met collega’s samen voor een bedrijfsuitje in Utrecht. Door de centrale ligging is Utrecht een goede locatie.  Utrecht is altijd goed bereikbaar. Tijdens jouw bedrijfsuitje in Utrecht kun je allerlei mooie plekken ontdekken.

Wandeling met collega’s in Utrecht

Wat is leuker dan Utrecht met jouw collega’s te voet te verkennen? Het historische centrum bevat vele mooie bezienswaardigheden zoals kerken, hofjes, binnentuinen en natuurlijk de grachten. Tijdens een wandeling kunnen collega’s bijpraten of elkaar leren kennen en het voordeel is dat iedereen een frisse neus haalt.

BedrijfsuitjeSpeciaal voor bedrijfsuitjes biedt Stadswandelingen Utrecht wandelroutes op maat aan. We kunnen je ophalen op een locatie in het centrum waar jullie vooraf vergaderen, koffie drinken of lunchen. En na de wandeling brengen we jullie graag weer naar een andere locatie in het centrum. Overig is het ook mogelijk dat we jullie het verhaal van Utrecht vertellen tijdens een boottocht (we leveren dan alleen de gids).

Jullie kunnen kiezen uit verschillende thema’s. Ontdek je graag actief de geschiedenis van Utrecht? Kies dan voor een Historische wandeling. Of ben je juist nieuwsgierig naar de vele hofjes en die Utrecht rijk is? Dan kies je beter voor de wandeling Steegjes, hofjes en kameren. Houden jullie van water, bootjes, bruggen en terrasjes? Maak dan een Grachtenwandeling. Desgewenst kunnen we de wandeling aanpassen aan jullie wensen.