fbpx

Familiedag Utrecht

Wist je dat Utrecht dé perfecte plek is voor een familiedag? Door de centrale ligging is het niet alleen leuk om Utrecht, maar ook de mooie plekken net buiten het centrum te ontdekken. Hieronder vind je een aantal leuke tips voor een geslaagde familiedag in Utrecht!

Familiewandeling in Utrecht

Wat is mooier dan Utrecht met jouw eigen familie te voet te verkennen? Het historische centrum bevat vele mooie bezienswaardigheden, die je met fiets zomaar zou missen. En voor families biedt Stadswandelingen Utrecht wandelroutes op maat aan. Ontdek je graag actief de geschiedenis van Utrecht? Of ben je juist nieuwsgierig naar de vele steegjes, hofjes & kameren die Utrecht rijk is? Dan zit je bij Stadswandelingen Utrecht goed. Onze wandelingen passen wij aan op de wensen en interesses van jouw familie. Ga je een dagje uit met de (klein)kinderen? Vraag ons dan gerust naar de wandelmogelijkheden, want ook voor de jongere generaties kunnen wij leuke wandelingen samenstellen.

familiedag utrecht

dick bruna & nijntje

Familiedag in Utrecht voor jong én oud

Na de vele indrukken die je op hebt gedaan tijdens de familiewandeling in het historische stadscentrum van Utrecht is er nog tijd over voor een volgende activiteit. De stad kent, naast de leuke grachten en sfeervolle straatjes, ook leuke musea. Kom je met kinderen tussen de twee en zes jaar? Breng dan bijvoorbeeld samen met de familie een bezoek aan het nijntje museum. Of bestaat jullie familie niet meer uit jonge kinderen? Vergeet dan zeker niet om naar het indrukwekkende maar vooral ook leerzame Spoorwegmuseum te gaan. Dit museum is geschikt voor alle leeftijden.

Familiedag Utrecht

Ben jij overtuigd jouw familiedag in Utrecht te organiseren? Ben je benieuwd naar onze wandelroutes of kun je nog wat leuke tips gebruiken? Neem dan zeker contact met ons op, want wij helpen je graag om een heerlijke familiedag mogelijk te maken!