fbpx

Meer stadswandelingen in Utrecht met of zonder gids

Meer stadswandelingen in Utrecht!

Stadsgids Utrecht stadswandelingen stadswandeling routesstadswandeling utrecht wandelroute

Stadsgids Willemijn Banki

Je kunt natuurlijk met mij als gids een wandeling door Utrecht maken. Dan laat ik je de mooiste en vaak ook verborgen plekken van de stad zien. Ik ga een steegje in met daarachter een binnenhof, of open een deur die anders gesloten blijf. Ook kan ik je tijdens een rondleiding wijzen op details die je anders misschien over het hoofd ziet. Ook kan ik je van alles vertellen over wat we onderweg tegenkomen. Maar misschien vind het leuker op zelf naar een wandelroute te kiezen. Op deze pagina vind je meer stadswandelingen in Utrecht met of zonder gids.

Stadswandelingen met gids

Stadswandelingen Utrecht biedt verschillende stadswandelingen aan die begeleid worden door een professionele stadsgids. Over deze wandelingen vind je hieronder meer informatie. Deze wandelingen worden altijd begeleid door een professionele stadsgids die Utrecht door en door kent.

utrecht online meer stadswandelingen utrecht

Utrechts trots

Wandelingen zonder gids

Misschien wil je liever zelfstandig wandelen aan de hand van een uitgezette route?
Nog meer stadswandelingen in Utrecht zonder gids kun je hieronder vinden.

 

hofjeswandeling meer stadswandelingen utrecht

Pandhof Domkerk

Kortom: er zijn genoeg stadswandelingen in Utrecht met en zonder gids te vinden. Je zult je verbazen over de schoonheid die Utrecht te bieden heeft als je net wat verder loopt dan Hoog Catharijne,  de Oudegracht en het Domplein.