Stadswandelingen Utrecht
Bekijk Utrecht met een stadsgids
Aanbod stadswandelingen

Archief voor reviews

Stadswandelingen Utrecht I Nu snap ik waar ik naar kijk

Ik woon meer dan drie decennia in Utrecht en dacht dat ik de binnenstad wel een beetje kende. Toch heeft Willemijn Bánki mij vanmorgen tijdens een stadswandeling charmante steegjes, binnenhofjes en achterommetjes laten zien waar ik geen idee van had. Willemijn zit vol met leuke anekdotes over de historische panden die we onderweg tegenkomen. Ze kan boeiend vertellen hoe de stad in de loop van de eeuwen is veranderd en over de woonomstandigheden van de Utrechters door de eeuwen heen. Kortom, je snapt waar je naar kijkt!

Lees meer ›

Verrassende rondleiding door Stadswandelingen Utrecht

Dank voor de verrassende rondleiding, voor de meesten toch meerdere onbekende plekjes! Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord! Ik hoop in de toekomst toch weer wat vaker in Utrecht te komen. Nogmaals hartelijk dank.

Lees meer ›

Een prachtige wandeling ondanks het koude weer

We hebben een prachtige wandeling gehad. Ondanks de gigantische kou (-10 graden) was het heel mooi en er werd tijdens de wandeling veel over Utrecht verteld.

Lees meer ›

Ontdek Utrecht met Stadswandelingen Utrecht

Ontdek Utrecht: We hebben een stadswandeling door Utrecht gedaan met stadsgids Willemijn Bánki. Zij wist ons veel te vertellen over Utrecht en liet ons plekjes zien waar we het bestaan ervan anders nooit ontdekt zouden hebben. Ze was erg enthousiast en wij ook.

Lees meer ›

Je hebt zelfs mensen die bekend zijn in Utrecht weten te verrassen

We hebben het erg naar onze zin gehad. Vooral de romeinse kelder in een kroeg viel goed in de smaak. Je hebt zelfs mensen die bekend zijn in Utrecht weten te verrassen.

Lees meer ›

Enthousiast geworden?

Boek nu een stadswandeling