fbpx

Archief voor reviews

Verrassende rondleiding

Namens mijn nichten en neven heel hartelijk dank voor de rondleiding die je gisteren gegeven hebt. Leuk dat je inspeelde op onze "geschiedenis" met o.a. de Zilversteeg/straat. We vonden het unaniem heel erg leuk en verrassend.

Lees meer ›

Stadswandeling is aanrader

Wij hebben genoten van de stadswandeling in Utrecht. Je weet het op een leuke en boeiende manier te vertellen. Als iemand ooit een stadswandeling wilt maken moeten zij zeker bij jou zijn!!!

Lees meer ›

Onderhoudende verteller

Maandag nam Willemijn ons 1,5 uur mee in de geheimen van de Utrechtse grachten. Via de wandeling kreeg een groep collega’s die elkaar door de Corona-maatregelen lange tijd niet fysiek hadden ontmoet een leuke herstart van hun samenwerking. Willemijn is daar volledig in geslaagd: ze nam de groep mee en tussen haar verhalen door was er ruimte om met elkaar te praten. Willemijn bezit de gave om heel onderhoudend te vertellen en in te spelen op de actualiteit. Het was leerzaam, interessant en plezierig tegelijk. Mede namens de groep heel erg bedankt!

Lees meer ›

Boottocht

“Willemijn heeft ons tijdens de twee uur durende boottocht door Utrecht op uitstekende wijze voorzien van interessante informatie over de stad. Ze beschikt over ongelooflijke veel geschiedkundige kennis, en ze weet op ongedwongen wijze de mensen te inspireren. Ik kan iedereen aanraden om gebruik te maken aan deze onuitputtelijke bron van informatie, en daarbij is Willemijn een hele aardige persoonlijkheid.”

Lees meer ›

Willemijn vertelt onderhoudend en met humor over de Utrechtse geschiedenis

Op mijn verjaardag met een groep een hele boeiende en ontspannen historische stadswandeling gehad onder (bege)leiding van Willemijn. Ze voelde de groep goed aan. Wist ontzettend onderhoudend te vertellen over het ontstaan en de geschiedenis van Utrecht. Met humor ook. Ik woon al jaren in Utrecht maar Willemijn heeft me er met een nieuwe blik naar laten kijken. We hebben allemaal erg genoten van de rondleiding. Het was een heel tof begin van mijn verjaardag! Aanrader! Bedankt Willemijn!

Lees meer ›