Archief voor reviews

Willemijn vertelt onderhoudend en met humor over de Utrechtse geschiedenis

Op mijn verjaardag met een groep een hele boeiende en ontspannen historische stadswandeling gehad onder (bege)leiding van Willemijn. Ze voelde de groep goed aan. Wist ontzettend onderhoudend te vertellen over het ontstaan en de geschiedenis van Utrecht. Met humor ook. Ik woon al jaren in Utrecht maar Willemijn heeft me er met een nieuwe blik naar laten kijken. We hebben allemaal erg genoten van de rondleiding. Het was een heel tof begin van mijn verjaardag! Aanrader! Bedankt Willemijn!

Lees meer ›

Stadswandelingen Utrecht I Nu snap ik waar ik naar kijk

Ik woon meer dan drie decennia in Utrecht en dacht dat ik de binnenstad wel een beetje kende. Toch heeft Willemijn Bánki mij vanmorgen tijdens een stadswandeling charmante steegjes, binnenhofjes en achterommetjes laten zien waar ik geen idee van had. Willemijn zit vol met leuke anekdotes over de historische panden die we onderweg tegenkomen. Ze kan boeiend vertellen hoe de stad in de loop van de eeuwen is veranderd en over de woonomstandigheden van de Utrechters door de eeuwen heen. Kortom, je snapt waar je naar kijkt!

Lees meer ›

Verrassende rondleiding door Stadswandelingen Utrecht

Dank voor de verrassende rondleiding, voor de meesten toch meerdere onbekende plekjes! Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord! Ik hoop in de toekomst toch weer wat vaker in Utrecht te komen. Nogmaals hartelijk dank.

Lees meer ›

Een prachtige wandeling ondanks het koude weer

We hebben een prachtige wandeling gehad. Ondanks de gigantische kou (-10 graden) was het heel mooi en er werd tijdens de wandeling veel over Utrecht verteld.

Lees meer ›

Ontdek Utrecht met Stadswandelingen Utrecht

Ontdek Utrecht: We hebben een stadswandeling door Utrecht gedaan met stadsgids Willemijn Bánki. Zij wist ons veel te vertellen over Utrecht en liet ons plekjes zien waar we het bestaan ervan anders nooit ontdekt zouden hebben. Ze was erg enthousiast en wij ook.

Lees meer ›

Enthousiast geworden?

Reserveer nu!