fbpx

Stadsgids Utrecht stadswandelingen stadswandeling routes stadswandeling Utrecht met gidsWat ik altijd bijzonder vind als ik een nieuwe stad bezoek? Stap ik uit de trein, bus of het vliegtuig, dan weet ik vaak nog helemaal niets. Ik koop dan onmiddellijk een stadskaart en vind mijn weg naar het hostel of hotel. Daar vraag ik meteen waar ik een stadswandeling kan boeken. De stadsgids gaat met mij op pad en laat mij de geschiedenis, leuke plekken en geheimen van zijn of haar stad zien. Daarna ga ik zelf op avontuur. Met de kaart op zak verken ik de stad verder. En ga ik na een paar dagen naar huis: dan ken ik de stad als mijn broekzak. Daarom Leer Utrecht snel kennen met Stadswandelingen Utrecht met gids. 

 

Ontdek Utrecht

Door een stadswandeling Utrecht met gids, kun jij Utrecht op een makkelijke en toegankelijke manier leren kennen. Hoewel je in Utrecht moeilijk kunt verdwalen (met de Domtoren als baken middenin de stad), is het toch handig dat iemand je eerst wat uitleg geeft. Wij bieden verschillende stadswandelingen aan in Utrecht.

Stadswandeling Utrecht met gids: Leer Utrecht snel kennen

Ga mee op een rondleiding langs Steegjes, Hofjes en Kameren en kom op plekken die menig Utrechter nog niet kent. Misschien wil jij juist meer weten over het ontstaan van de stad en de geschiedenis die zich hier heeft afgespeeld. Kies dan voor de Historische wandeling, een rondleiding door Middeleeuws Utrecht of een stadswandeling over 900 jaar Stadsrecht. Het kan natuurlijk ook dat je een boottocht met de rondvaartboot of een sloepje wilt combineren met een wandeling langs de Utrechtse Grachten.