fbpx

Vriendinnendag in Utrecht

Wist je dat Utrecht dé perfecte plek is voor een vriendinnendag? Door de centrale ligging is het een goede locatie om je vriendinnen te ontmoeten. Ook is Utrecht een enorm veelzijdige stad met veel verschillende  activiteiten.

Wandeling met vriendinnen

Als je dan toch in Utrecht bent, laat je dan verrassen door de cultuur & geschiedenis die de stad biedt. Het historische centrum kent vele mooie bezienswaardigheden die je met fiets zomaar zou missen. Daarom bied ik stadswandelingen aan die je langs de leukste en meest interessante plekken van Utrecht leiden. Tijdens jouw vriendinnendag kun je bijvoorbeeld een wandeling maken langs de Oude Gracht.

vriendinnendag in utrecht

Oudegracht

De beste koffie & de leukste winkels tijdens jouw vriendinnendag

Na de indrukken die je op hebt gedaan tijdens de wandeling in het historische stadscentrum van Utrecht is er nog tijd over voor andere activiteiten. Struin de winkelstraten af op zoek naar de hipste mode items. En plof daarna lekker neer op het terras. In deze blog vertel ik je meer over de winkelmogelijkheden in Utrecht. En in een andere blog heb ik een lijst gemaakt van de beste koffieplekken. Probeer ze zeker allemaal uit! Zijn jullie toe aan een stevige borrel later op de middag of avond? Dan kan ik je ook een aantal goede tips geven, want het blijkt soms best lastig om uit zo’n 150 cafe’s de beste te kiezen. Ik heb hier een aantal aanraders voor je op een rijtje gezet. Ook de favorieten van menig bloggers kun je hier vinden.

Ben jij overtuigd jouw vriendinnendag in Utrecht te organiseren? Ben je benieuwd naar onze wandelroutes of kun je nog wat leuke tips gebruiken? Neem dan zeker contact met ons op, want wij helpen je graag!