fbpx

Vriendinnenweek Utrecht

Door de centrale ligging is Utrecht een goede locatie om samen te komen met vriendinnen. De stad is enorm veelzijdig. Er is dan ook altijd wat te doen. Hier geef ik je vijf ideeën voor een vriendinnenweek in Utrecht:

1. Maak een stadswandeling met vriendinnen

Als je dan toch in Utrecht bent, beleef dan samen met vriendinnen de cultuur & geschiedenis van deze oude stad. Het historische centrum bevat vele mooie bezienswaardigheden. Daarom bied ik stadswandelingen aan die je langs de leukste en meest interessante plekken van Utrecht leiden. Tijdens jouw vriendinnenweekend kun je bijvoorbeeld een wandeling maken langs de Oude Gracht.

2. Winkelen in Utrecht

Struin de winkelstraten af op zoek naar de hipste mode items. Utrecht heeft ontzettend veel winkels, het is maar de vraag of je aan één weekend genoeg hebt. Bezoek bijvoorbeeld winkelcentrum Hoog Catharijne, of ontdek de sfeervolle winkelstraten in het centrum. Hier kun je zowel grote winkelketens als kleine boetiekjes vinden. Voor ieder wat wils!

3. De beste koffie drinken

Utrecht heeft héél veel leuke (én lekkere!) koffie plekken. Van hartje centrum tot buiten de singel, overal kun je wel een goed kopje zwart goud scoren. Want wat maakt een vriendinnenweekend completer dan een goed bakkie. Inmiddels heb ik zelf al veel koffietenten uitgeprobeerd. In deze blog deel ik mijn favoriete plekken.

Vriendinnenweek utrecht

4. Varen met vriendinnen

Herfst, winter, lente of zomer; varen is en blijft altijd leuk. Ieder seizoen heeft wat unieks en laat Utrecht van een andere kant zien. Ontdek samen met jouw vriendinnen de vaarmogelijkheden in Utrecht. In deze blog vertel ik je alles over het varen in Utrecht. Van fluisterboten tot SUPPEN. En wat als het zo’n strenge winter is dat het water bevroren is? Dan trekken jij en jouw vriendinnen gewoon een paar schaatsen aan!

5. Eten, héél lekker eten

Eten kun je in Utrecht ook goed. De stad heeft zo’n 150 café’s, om dan nog niet te spreken over het aantal restaurants. De keuze is letterlijk reuze! Van basic diner, tot authentiek Spaans of een luxueus diner, de beste restaurants deel ik met je in deze blog.

Vriendinnenweek Utrecht

Heb je na deze top 5 nog vragen over mijn stadswandelingen, of kun je nog tips gebruiken voor jouw vriendinnenweek Utrecht? Neem dan snel contact met mij op, ik sta graag voor je klaar!

Vriendinnenweek utrecht