fbpx

Vriendinnenweekend in Utrecht

Door de centrale ligging is Utrecht een goede locatie om samen te komen met vriendinnen voor een vriendinnenweekend. De stad is veelzijdig en er is dan ook van alles te doen!

Wandeling met vriendinnen

Als je dan toch in Utrecht bent, beleef dan samen met vriendinnen de cultuur & geschiedenis van deze oude stad. Het historische centrum bevat vele mooie bezienswaardigheden die je met fiets zomaar zou missen. Daarom bied ik stadswandelingen aan die je langs de leukste en meest interessante plekken van Utrecht leiden. Tijdens jouw vriendinnenweekend kun je bijvoorbeeld een wandeling maken langs de Oude Gracht.

Vriendinnenweekend in Utrecht

Weerspiegelingen in de Kromme Nieuwe Gracht

De beste koffie & de leukste winkels tijdens jouw vriendinnenweekend

Na de indrukken die je op hebt gedaan tijdens de wandeling in het historische stadshart van Utrecht is er nog tijd over voor andere activiteiten. Struin de winkelstraten af op zoek naar de hipste mode items. En plof daarna lekker neer op het terras. In deze blog vertel ik je meer over winkelen in Utrecht. En in een andere blog heb ik een lijst gemaakt van de beste koffieplekken. Probeer ze zeker allemaal uit! Zijn jullie toe aan een stevige borrel later op de middag of avond? Dan kan ik je ook een aantal goede tips geven, want het blijkt soms best lastig om uit zo’n 150 cafe’s de beste te kiezen. Ik heb hier een aantal aanraders voor je op een rijtje gezet. Ook de favorieten van menig bloggers kun je hier vinden.

Ben jij overtuigd jouw vriendinnenweekend in Utrecht te organiseren? Ben je benieuwd naar onze wandelroutes of kun je nog wat leuke tips gebruiken? Neem dan zeker contact met ons op, want wij helpen je graag!