fbpx

Welkom bij Stadswandelingen Utrecht, dé gids voor wandelingen in de prachtige stad Utrecht. Ontdek deze historische stad op een bijzondere manier met één van onze professionele gidsen. We bieden verschillende thema’s aan, zodat jij precies kan zien wat je wilt! Onze wandelingen in Utrecht worden op maat gemaakt.

Waarom een wandeling door Utrecht?

Een wandeling door Utrecht is leuk omdat de stad vol zit met historische bezienswaardigheden, gezellige terrasjes, prachtige grachten en verborgen hofjes. Tijdens een wandeling krijg je de kans om de stad op een ontspannen manier te verkennen en de sfeer van de stad te ervaren. Bovendien is het een leuke en gezonde activiteit om samen met vrienden, familie of collega’s te doen.

Verschillende wandelingen

Wil je graag meer leren over de geschiedenis van Utrecht? Kies dan voor onze Historische wandeling. Tijdens deze wandeling bezoeken we de belangrijkste historische bezienswaardigheden van de stad en leer je meer over de rijke geschiedenis van Utrecht.

Ben je meer geïnteresseerd in de vele hofjes die Utrecht rijk is? Dan is onze wandeling Steegjes, hofjes en kameren perfect voor jou. We laten je de mooiste hofjes en verborgen plekjes van Utrecht zien en vertellen je over hun geschiedenis.

Als je graag de grachten van Utrecht wilt verkennen, kies dan voor onze Grachtenwandeling. Tijdens deze wandeling wandelen we langs de mooiste grachten en bruggen van Utrecht en krijg je een indrukwekkend beeld van de stad vanaf het water.

De gids

In 2013 begon ik als stadsgids in Utrecht. In 2015 richtte ik Stadswandelingen Utrecht op. Ik heb nu al duizenden mensen de stad laten zien. Ik ben heel blij en tevreden met het werk wat ik doe. Het lijkt mij heel erg leuk om jou ook deze prachtige stad te laten zien!

Stadsgids Utrecht stadswandelingen stadswandeling routes

Wandelingen Top 3

Top 3: mooiste plekken