Kleurplaten van Utrecht: een kleurboek vol weetjes

Stadsgids Willemijn Bánki met haar boek Kleurplaten van Utrecht

De afgelopen maanden tekende ik 16 bijzondere plekken in en rond de stad Utrecht. Dat was de basis voor Kleurplaten van Utrecht. En anders dan bij andere kleurboeken voor volwassenen krijg je naast de kleurplaten ook nog veel informatie en tips.

Met dit boek, verf of potloden in je tas kun je op creatieve ontdekkingstocht. Het boek telt 36 bladzijde waarvan 16 bladzijden met een kleurplaat en 16 bladzijden met historische informatie, weetjes en tips.

Het tekenen kostte mij zo’n twee tot drie uur per kleurplaat. Het inkleuren ervan duurt zeker zo lang als je het echt zorgvuldig doet. Dus kortom je hebt uren kleurplezier als je alle platen wilt inkleuren. En ondertussen heb je Utrecht ook een stuk beter leren kennen. Je kunt ervoor kiezen om ze zo natuurgetrouw mogelijk in te kleuren of je kunt jouw fantasie haar gang laten gaan. Het lijkt me leuk om jullie creaties terug te zien op Instragram of Facebook met als hashtag #kleurplatenvanutrecht

Kleurplaten van Utrecht: een kleurboek vol weetjes

Bestel nu jouw exemplaar!

Het kleurboek kost 9,95 euro. In de binnenstad van Utrecht breng ik de bestellingen zelf rond. Anders komt er 4,50 euro verzendkosten bij (pakket van maximaal 6 boeken). Woon je in het buitenland dan bereken ik de specifieke verzendkosten voor jouw adres. Nadat je het bestelformulier hebt ingevuld, ontvang je een factuur. Als de betaling binnen is, komt het kleurboek naar je toe. Door dit kleurboek te bestellen steun je Stadswandelingen Utrecht als bedrijf en stadsgids Willemijn Bánki als persoon in deze moeilijke en onzekere tijd. Hiervoor wil ik je alvast hartelijk danken. Veel kleurplezier!

Bestel nu jouw exemplaar!

Enthousiast geworden?

Reserveer nu!