Stadswandelingen Utrecht
Bekijk Utrecht met een stadsgids
Aanbod stadswandelingen

Stadswandeling Fotospel

Met deze stadswandeling met fotospel dagen we je uit nog beter op te letten! Tijdens de wandeling van 1,5 uur door historisch Utrecht moeten jullie 12 plekken herkennen aan de hand van foto’s. Heb je alle plekken herkend, dan vind je de oplossing. Dus kijk omhoog, omlaag, naar links en naar rechts, overal is informatie te vinden.

Stadswandeling Fotospel Utrecht rondleiding teamuitje

Strategie

Welke strategie hanteer je in het spel? Verdeel je de taken of houdt één persoon de controle. Tijdens de rondleiding vertelt de stadsgids op levendige wijze over de geschiedenis van Utrecht. Soms staan we expliciet stil bij een te vinden plek. Soms komen we er aan voorbij zonder dat er nadruk op gelegd wordt.

Waar vindt de Stadswandeling Fotospel plaats?

Bij deze wandeling blijven we vooral in levendige deel van de stad rondom de Dom en de grachten. Het spel begint en eindigt op het Domplein.

Fotospel utrecht stadswandelingen rondleiding teamuitje

Hoeveel deelnemers zijn er?

Tijdens het spel kan er in groepjes worden samengewerkt. Het team wat als eerste de oplossing heeft gevonden, heeft gewonnen. Elk team bestaat uit maximaal vier deelnemers. Net als bij alle andere wandelingen geldt een maximale groepsgrootte van 20 personen.

Kosten

Een stadswandeling van 1,5 uur kost 10,00 per persoon. Dit tarief geldt voor groepen vanaf 10 personen. Kom je met een kleinere groep dan betaal je 100,00 euro.

Enthousiast geworden?

Reserveer nu!