Winterwandelen Utrecht

In de winter kan het lastiger zijn om voldoende daglicht te krijgen. Frisse buitenlucht is goed voor iedereen en zonlicht is zelfs nodig om voldoende vitamine D aan te maken. Dit jaar maakt Stadswandelingen Utrecht het je makkelijk door regelmatig een lange stadswandeling te organiseren onder de noemer Winterwandelen in Utrecht. Je kunt je er individueel of met anderen voor opgeven. En weet je wat leuk is? Zo ontmoet je ook nog eens nieuwe mensen! Nu nog hopen op lekker veel sneeuw.

Winterwandelen

Wanneer

Alle wandelingen van Winterwandelen vinden plaats op zaterdagmorgen van 10:30 – 13:00. Ze worden verzorgd door professionele hoogopgeleide stadsgidsen die Utrecht door en door kennen. Halverwege drinken we warme chocolademelk, koffie of thee. Het is mogelijk om je alleen of samen op te geven voor één of meerdere van deze wandelingen. Ben je met een grotere groep (meer dan 10) dan kun je alle wandelingen in overleg ook per groep boeken.

Planning 

  1. 4 januari 2020: Kloosters in Utrecht (Raphaël Rijntjes)
  2. 11 januari 2020:  Onbekend Utrecht (Willemijn Bánki)
  3. 18 januari 2020: De stad rond, een wandeling door het Zocherpark (Willemijn Bánki)
  4. 25 januari 2020: Belangrijke Utrechtse vrouwen (Wendy de Keijzer)
  5. 1 februari 2020: Het Stationsgebied (Jan Maarten Dalmeijer)
  6. 8 februari 2020:  Lombok & Oog in Al (Willemijn Bánki)

Kosten

Alle Winterwandelingen zijn inclusief 1 consumptie per wandeling. Je kunt er voor kiezen om aan één wandeling mee te doen of je kunt voor een Strippenkaart van 5 wandelingen kiezen.

  • 1 wandeling uit een serie van 10 wandelingen: 15 euro
  • Strippenkaart met 5 wandelingen uit een serie van 10 wandelingen: 70,00 euro

Aanmelden

Fout: Not found