Recensie stadswandeling

Stadsgids Willemijn Banki Stadswandelingen Utrecht

Graag hoor ik wat jullie van mij of mijn collega’s vonden. Hebben jullie genoten van de wandeling? Heeft het aan jullie verwachtingen voldaan? Je kunt een recensie achterlaten op mijn bedrijfspagina op Google of mij een berichtje sturen.

Wat anderen vonden!

Hieronder lees je al vast wat andere deelnemers vonden van de Historische wandeling, Hofjeswandeling, Grachtenwandeling of de wandeling door Middeleeuws Utrecht.

Wij hebben een geweldige rondleiding gekregen van Willemein. Ze weet met veel enthousiasme veel te vertellen over de geschiedenis van de stad. Een aanrader!
edith ketz
edith ketz
2023-12-21
Een echte aanrader! Deze kleurrijke dame blijkt een wandelende encyclopedie en neemt je mee naar alle mooie plekjes van Utrecht. Met een goed gevoel voor humor weet ze ieders aandacht vast te houden! Zeker doen!
P Consten
P Consten
2023-02-10
Een gids met echt veel kennis!
anja claessen
anja claessen
2023-02-10
We hebben een super leuke stadswandeling gehad met Giovanna. Met haar enthousiasme, mooie verhalen, achtergronden en leuke manier van vertellen krijgt de stad Utrecht een andere dimensie! Mocht je tijd hebben dan is het ook een aanrader om erna de Domtoren te beklimmen.
Sjoerd Vos
Sjoerd Vos
2022-12-15
Fantastische stadswandeling gehad met Willemijn. Niet alleen heeft zij een encyclopedische kennis van Utrecht (en omstreken) maar zij is ook een enthousiaste verhalenverteller. Ik heb anderhalf uur geboeid geluisterd en gekeken. Tenslotte waardeerden wij zeer dat Willemijn nog een kostenloze toevoeging aan de route deed. Wij hebben ervan genoten! Van harte aanbevolen
Eric Buijs
Eric Buijs
2022-05-02
We hebben met collega’s de hofjeswandeling gedaan. Willemijn was heel enthousiast en nam ons op een leuke en energieke manier mee in het verhaal achter de stad! Geheime gangetjes, schattige pleintjes en hofjes met een historisch verhaal. Super leuk en zeker een vette aanrader voor wie een onvergetelijke dag wil.
Floor Rombach
Floor Rombach
2022-02-28
We hebben als onderdeel van onze nichten en neven-dag een rondleiding gedaan door de stad van onze ouders. Heel leuk en onderhoudend. Willemijn past haar verhaal aan aan de wensen van de groep. Zo zijn we naar het huis van onze voorouders geweest en daar in de buurt rondgeleid door Willemijn. Verrassend leuke hofjes en steegjes waar zelf Utrechters het bestaan niet van wisten. Absoluut een aanrader!!
Ton van Westendorp
Ton van Westendorp
2021-10-12
Als je én een leuke dag wilt én allemaal leuke weetjes en feitjes over de stad wil horen, kies dat voor Stadswandelingen Utrecht. Willemijn weet ontzettend veel en kan erg leuk vertellen. Ze kent de stad op haar duimpje en weet de mooiste plekjes. Stadswandelingen Utrecht is zeker een aanrader!
Patty Boom
Patty Boom
2021-10-09
Wat een leuke en onderhoudende wandeling hebben we gemaakt met Willemijn! We hebben veel gezien en geleerd. Willemijn verteld erg enthousiast over Utrecht en zijn geschiedenis. Leuke details over dingen waar je normaal zo voorbij loopt. Als je nog een goede gids nodig hebt; bel Willemijn!
Hester Jordaan
Hester Jordaan
2021-10-08
Super leuk! Gewoon lekker een dagje uit
Tjibbe Hettema
Tjibbe Hettema
2021-03-14

Verrassende rondleiding

Namens mijn nichten en neven heel hartelijk dank voor de rondleiding die je gisteren gegeven hebt. Leuk dat je inspeelde op onze "geschiedenis" met o.a. de Zilversteeg/straat. We vonden het unaniem heel erg leuk en verrassend.

 

Stadswandeling is aanrader

Wij hebben genoten van de stadswandeling in Utrecht. Je weet het op een leuke en boeiende manier te vertellen. Als iemand ooit een stadswandeling wilt maken moeten zij zeker bij jou zijn!!!

 

Onderhoudende verteller

Maandag nam Willemijn ons 1,5 uur mee in de geheimen van de Utrechtse grachten. Via de wandeling kreeg een groep collega’s die elkaar door de Corona-maatregelen lange tijd niet fysiek hadden ontmoet een leuke herstart van hun samenwerking. Willemijn is daar volledig in geslaagd: ze nam de groep mee en tussen haar verhalen door was er ruimte om met elkaar te praten. Willemijn bezit de gave om heel onderhoudend te vertellen en in te spelen op de actualiteit. Het was leerzaam, interessant en plezierig tegelijk. Mede namens de groep heel erg bedankt!

 

Boottocht

“Willemijn heeft ons tijdens de twee uur durende boottocht door Utrecht op uitstekende wijze voorzien van interessante informatie over de stad. Ze beschikt over ongelooflijke veel geschiedkundige kennis, en ze weet op ongedwongen wijze de mensen te inspireren. Ik kan iedereen aanraden om gebruik te maken aan deze onuitputtelijke bron van informatie, en daarbij is Willemijn een hele aardige persoonlijkheid.”

 

Willemijn vertelt onderhoudend en met humor over de Utrechtse geschiedenis

Op mijn verjaardag met een groep een hele boeiende en ontspannen historische stadswandeling gehad onder (bege)leiding van Willemijn. Ze voelde de groep goed aan. Wist ontzettend onderhoudend te vertellen over het ontstaan en de geschiedenis van Utrecht. Met humor ook. Ik woon al jaren in Utrecht maar Willemijn heeft me er met een nieuwe blik naar laten kijken. We hebben allemaal erg genoten van de rondleiding. Het was een heel tof begin van mijn verjaardag! Aanrader! Bedankt Willemijn!

 

Stadswandelingen Utrecht I Nu snap ik waar ik naar kijk

Ik woon meer dan drie decennia in Utrecht en dacht dat ik de binnenstad wel een beetje kende. Toch heeft Willemijn Bánki mij vanmorgen tijdens een stadswandeling charmante steegjes, binnenhofjes en achterommetjes laten zien waar ik geen idee van had. Willemijn zit vol met leuke anekdotes over de historische panden die we onderweg tegenkomen. Ze kan boeiend vertellen hoe de stad in de loop van de eeuwen is veranderd en over de woonomstandigheden van de Utrechters door de eeuwen heen. Kortom, je snapt waar je naar kijkt!

 

Verrassende rondleiding door Stadswandelingen Utrecht

Dank voor de verrassende rondleiding, voor de meesten toch meerdere onbekende plekjes! Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord! Ik hoop in de toekomst toch weer wat vaker in Utrecht te komen. Nogmaals hartelijk dank.

 

Een prachtige wandeling ondanks het koude weer

We hebben een prachtige wandeling gehad. Ondanks de gigantische kou (-10 graden) was het heel mooi en er werd tijdens de wandeling veel over Utrecht verteld.

 

Ontdek Utrecht met Stadswandelingen Utrecht

Ontdek Utrecht met Stadswandelingen Utrecht: We hebben een stadswandeling door Utrecht gedaan met stadsgids Willemijn Bánki. Zij wist ons veel te vertellen over Utrecht en liet ons plekjes zien waar we het bestaan ervan anders nooit ontdekt zouden hebben. Ze was erg enthousiast en wij ook.

 

Je hebt zelfs mensen die bekend zijn in Utrecht weten te verrassen

We hebben het erg naar onze zin gehad. Vooral de romeinse kelder in een kroeg viel goed in de smaak. Je hebt zelfs mensen die bekend zijn in Utrecht weten te verrassen.

 

De stadswandeling was erg geslaagd

De stadswandeling gisteren was erg geslaagd! Ook namens mijn collega’s heel veel dank daarvoor.

 

Leerzame stadswandeling in Utrecht

Wij hebben een ontzettend leuke en leerzame stadswandeling gehad met Rob! Naast dat hij ontzettend veel weet van de geschiedenis, vertelt hij het ook op een leuke manier. Het was voor ons een erg leuke middag.

 

Ongedwongen & kundig

Nog even een mailtje om je te vertellen dat we erg genoten hebben van de wandeling en jouw verhaal! Het was ongedwongen en op een plezierige en kundige manier wist je in te spelen op onze vragen en onze situatie. Nogmaals hartelijk dank.

 

Stadswandeling met ruimte voor vragen

Leuke informatieve stadswandeling met een enthousiaste gids met ruimte voor vragen en persoonlijke wensen.

 

Hofjeswandeling: Absoluut een aanrader

Het regende donderdag 14 september 2017 pijpenstelen. Het mocht de pret echter niet drukken. Wat een geweldige gids hadden wij. Hij liet ons alle plekjes zien waar een gewone toerist niet komt. Wat een openbaring om die mooie hofjes te zien met hun tuinen en de schuilkerken (soms met een mooi restaurant). Ik had de middag van mijn leven ondanks het hondenweer. Absoluut een aanrader, zelfs voor ingezetenen.

 

Boven verwachting

De gids is aanstekelijk enthousiast en wil graag van alles vertellen. We hadden een hofjes rondleiding, maar begonnen bij Nijntje pleintje, dus hebben een flink stuk gewandeld om bij de hofjes te komen. Dat maakt het alleen maar leuker, want onderweg was ook van alles te zien. Het was dus boven verwachting!

 

Vermakelijke stadswandeling

Nogmaals hartstikke veel dank voor de bijzonder informatieve en vermakelijke stadswandeling! Wij hebben genoten!

 

Leuke rondleiding met gids

Met onze jongerenvereniging hebben we erg genoten van de rondleiding! De gids wist leuke plekken uit te zoeken waarvan zelfs ons lid die in Utrecht woont niks wist, en vertelde boeiende verhalen. Een aanrader! De organisatie was erg behulpzaam en deed er alles aan om het voor ons te organiseren.

 

Geweldige stadswandeling

Wat een geweldige stadswandeling door Onbekend Utrecht. Willemijn brengt je op mooie onbekende plekken en vertelt boeiend van begin tot einde. Zowel voor Utrechtenaren als niet-Utrechtenaren interessant. Geslaagd onderdeel van onze schoon-zussendag.

 

Wandeling grachten Utrecht

De wandeling Utrecht & Grachten was erg leuk en zeer informatief. Willemijn vertelt enthousiast over het ontstaan van de grachten en de unieke werven en gerelateerde zaken zoals de oude stadskraan vlakbij de Winkel van Sinkel en bijzondere panden aan de grachten. Aanbevelenswaardig!

 

Wandeling Wijk C

We hebben een zeer interessante wandeling gedaan door Wijk C met Stadswandelingen Utrecht. Ook voor de kinderen was het zeer leerzaam en vermakelijk.

 

Wandeling Utrecht centrum

Een zeer leerzame wandeling gehad door het centrum van utrecht. Willemijn weet veel over de geschiedenis van utrecht en kan er boeiend met veel humor over vertellen. Een aanrader!

 

Super gids Utrecht

We hebben een mooie en interessante stadswandeling gemaakt met Willemijn. Leuk om weer met aandacht naar de omgeving te kijken en te luisteren naar de verhalen uit de geschiedenis van Utrecht. Iedereen in ons groepje was enthousiast en Utrecht is in ons aanzien gestegen. Willemijn je bent een super gids, dank voor de inspirerende middag!

 

Kundige, vriendelijke en flexibele stadsgids

Stadsgids Willemijn Bánki was zeer kundig, vriendelijk en flexibel. Als wij zeiden, dit hebben we gisteren al bij een andere rondleiding gehoord, ging ze direct verder en paste haar verhaal/route aan. Dat zie je bijna nooit bij gidsen. Zij weet veel, heeft een prettige stem (niet schoolmeesterachtig) en brengt haar verhaal geanimeerd. Zij was voor ons de beste gids sinds jaren (en wij plannen 1x per jaar in een stad een stadswandeling met gids)."

 

Dik tevreden

Wij zijn dik tevreden. Vonden het interessant en erg leuk. Leuke straatjes gezien en prachtige gebouwen met een verhaal. Je hebt het leuk verteld.

 

Rondleiding kinderen

Nogmaals bedankt voor de leuke rondleiding. Ook de kinderen vonden het erg interessant, zoals je al gemerkt had. Veel nieuwe dingen gezien van en gehoord over Utrecht.

 

Geschiedenis Utrecht

De wandeling was sterk op visueel, artistiek en "vertel"-vlak. Willemijn is sterk in geschiedenis en achtergrond feiten, duidelijk zelf geïnteresseerd en open voor een wisselwerking met de wandelaars.

 

Stadsgids met humor

“Een prachtige en interessante wandeling. We begonnen op het Domplein. Daar stond 2000 jaar geleden het Romeinse Castellum met de daarbij gelegen vicus (wijk) waar handel werd gedreven. Daarna maakten we een reis door de tijd en kwamen langs markten, wijnhuizen, graanpakhuizen, vleeshallen en stoffenmarkten. Tot slot was er aandacht voor het ontstaan van winkels en winkeletalages. Met humor en enthousiasme wist stadsgids Willemijn Bánki deze stadswandeling over 2000 jaar shoppen in Utrecht tot een boeiende ervaring te maken.”

 

Uitje Utrecht

“Het was echt genieten tijdens de leuke en ontspannen rondleiding door mijn stadsie, Utrecht! Ik heb nieuwe, prachtige plekjes mogen ontdekken en interessante verhalen mogen beluisteren. Al met al een zeer geslaagd uitje!”

 

Mooiste rondleiding

“Het was de mooiste rondleiding in Utrecht die ik heb meegemaakt, als ik een cijfer moest geven een 10!”

 

Prachtige wandeling

“Het was een prachtige wandeling. Willemijn liet ons bijzondere plekken en steegjes zien waar ik nog niet eerder was geweest.”